fbpx

Nieuw bij Sally Hansen de Color Frenzy

Sally Hansen heeft nieuwe nagellakjes. De nagellak heeft een glitter verf-spetter effect. Je nagels zullen gegarandeerd stralen!

Wat houd het precies in;

Dankzij een innovatieve uitzinnigheid aan glitter, kleur en glans zorgt de Color Frenzy van Sally Hansen ervoor dat je je creatief helemaal kan uitleven. De unieke Color Frenzy suspensie formule, zorgt ervoor dat er elke keer een willekeurig melange van vormen en kleuren wordt gevormd, telkens in een uniek, nieuw patroon. Deze “spetter” effect lakjes zitten bomvol met matte en glanzende glitterdeeltjes die opdrogen tot een fijne textuur voor verrassend nieuwe nagellooks.

De nagellak is vanaf juli 2014 verkrijgbaar bij Planet Parfum voor € 11,99.

Vindt jij ze mooi?

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren