fbpx

Op Roadtrip met Connections

Een road trip maken is heel hip in Amerika. Daar speelt Connections op in en laat je Amerika ontdekken op z’n locals.

Is het voor jou ook altijd een droom geweest om de States te ontdekken zoals in de films? Met Connections kan je rondreizen met hun trendy campervan. Je kunt er de echte cultuur ontdekken en je bent zo vrij als een vogels.

De campervan combineert de voordelen van een mobilhome met de wendbaarheid van een gewone auto. Het is je eigen mini-hotel, waarmee je net zoals in de sixties van staat naar staat cruiset. Het is verplicht een rijbewijs B te hebben en minstens 21 jaar oud te zijn, vergeet ook je paspoort niet.

Je kan met 4 comfortabel rijden en met 2 comfortabel slapen (voor de overige 2 kan optioneel een tent of rooftop geregeld worden). Alles is voorzien om je reis ook comfortabel te laten verlopen: de bedden zijn gedekt, het kookgerei is aan boord, evenals een ijskastje en een watertank van 23 liter.

De Camper van is beschikbaar in 3 modellen :

  • Malibu – budget
  • Mavericks – the real thing
  • Ventura – comfy!

Je betaalt €259 voor 7 dagen en je vertrekt voor een roadtrip in een staat naar keuze vanuit New York, Miami, Los Angeles, Las Vegas of San Francisco.

Zou jij een roadtrip willen maken?

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren