fbpx

Ontdek de prachtige stad Rome

De wereld ontdekken, dat doen we allemaal graag. De eeuwenoude stad Rome is prachtig. Het is een plek die je zeker en vast moet bezocht hebben.

De vijf beste hotels in Rome

Het eeuwenoude Rome is een stad die iedereen eens in zijn leven moet hebben aangedaan. De Italiaanse hoofdstad brengt alle aspecten van de Italiaanse cultuur bij elkaar en laat deze van zijn beste kant zien, van de historische gebouwen en de verfijnde keuken tot de vurige en passievolle geest van de Italianen zelf.
Als u Rome aandoet, voor een weekendje of langer, wilt u deze hoogtepunten natuurlijk ervaren met een van de beste hotels in Rome als uitvalbasis. We hebben vijf van de beste hotels voor u op een rijtje gezet.

Grand Hotel Palazzo Della Fonte
In het centrum van Fiuggi, een voorstad van Rome, ligt het Grand Hotel Palazzo Della Fonte. Het luxe en romantische hotel met middeleeuwse trekken ligt in een heuvelachtig landschap en is voorzien van spa en zwembad. Dit maakt het Del Fonte een rustige optie voor mensen die graag het drukke centrum van Rome aandoen, maar ook graag ontspannen en verzekerd willen zijn van een goede nachtrust.

Bron foto: Zankyou

Grand Hotel de la Minerve
Middenin het historische centrum van Rome ligt Grand Hotel de la Minerve, gevestigd in een oogstrelend 17e-eeuws herenhuis. Het hotel heeft een ruime keuze aan kamers, met zowel simpelere standaard kamers als luxe suites die van alle gemakken zijn voorzien. Groot pluspunt is het dakterras dat een ongeëvenaard zicht geeft op de stad en alles wat er te doen valt.

Bron foto: Zoover

Babuino 181
Gelegen aan de Via Babuino met zijn vele winkels en boetieks is het Babuino 181 hotel uitermate geschikt voor de modebewuste bezoekers van Rome. Overwegend modern ingericht zijn er toch voldoende kenmerkende Italiaanse afwerkingen in het interieur zodat u nooit vergeet waar u bent. De kingsize bedden en badkamers met echt marmer maken uw bezoek aan Rome er een voorzien van tijdloze stijl.

Sofitel Rome Villa Borghese
Het Sofitel Rome Villa Borghese is een unieke accommodatie met een uitstekende service. De suites van het hotel beschikken over een privé terras en de verschillende bars en restaurants die bij het restaurant zelf horen zorgen ervoor dat u tijdens uw verblijft niets tekort komt.

Gran Melia Rome Villa Agrippina
Het Gran Melia Rome Villa Agrippina in hartje Rome doet aan als een paleis en is van alles luxes voorzien, er is zelfs een gigantische tuin waar u zich even uit de stad kunt wanen.

Bron foto: Viaggi.guidone
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren