fbpx

Fa Vitamin & Power

Maak kennis met de heerlijkste douchegels die ik ooit getest heb. Vitaminetjes met een lekker fruit geurtje dat zijn de nieuwe Fa douchegels.

De milde formule van de vitaminen maken je huid zacht. Ze beschermen je ook nog eens tegen uitdroging. De douchegels hebben frisse en lekker fruitige geuren. Ik ben er helemaal weg van. Deze moet je zeker geprobeerd hebben.

Vitamin C + Pink Grapefruit

Laten we meteen beginnen met Pink Grapefruit. Het is mijn favoriet! Als je hem aanbrengt vult de douche zich met een heerlijke geur. Ik zou zelfs durven zeggen dat hij een beetje ruikt naar limonade. Yummy!

Dit product vermindert wel verbazingwekkend snel. Het hele gezin is er namelijk fan van. Hij bevat vitamine C en zorgt voor een intensive verzorging.

Vitamin E + Guava

De vitamine E douchgel heeft de geur van guave ook bekend als psidium. Hij heeft een frisse geur. Het doet mij denken aan verse bloemetjes.

De douchegel heeft een frisse groene kleur. Deze geur is ideaal voor een frisse douche op een warme dag.

Als laatste hebben we de vitamine B. Hij is verrijkt met de geur van meloen. Deze douchegel is mijn 2e favoriet. Hij is iets minder fris dan de groene maar hij ruikt toch lekker. Dit geurtje is enkel te krijgen bij Kruidvat.

De douchegels schuimen goed maar niet teveel, perfect. Na het douchen is mijn huid ook zachter dan ervoor. Het product is ook zuinig in gebruik en ze hebben een heerlijke geur.

Ze zijn allemaal te verkrijgen voor € 2,59/250 ml. Je kunt ze kopen in de supermarkt en drogisterijen.

Ga jij ze uitproberen?

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren