fbpx

Behind The Spotlight

Na een lange tijd terug een ‘Behind The Spotlight’. In dit artikel toon ik je een paar foto’s van wat er gebeurt achter The Spotlight.

Op deze foto kan je zien hoe ik mijn artikels inplan. Elke dag komt er 1 artikel online. Meestal plaats ik op voorhand al een titel in zodat ik weet wat er die dag moet geschreven worden. Ik probeer altijd 2 weken op voorhand te werken. Momenteel zit ik 3 weken voor :-D.

Deze foto nam ik voor op Instagram. De meeste foto’s worden genomen bij het raam daar heb je het beste licht.

Hier ben ik het filmpje van We Can Dance aan het uploaden. Zo kunnen jullie het zien in het We Can Dance artikel.

De nieuwe visitekaartjes zijn aangekomen! Deze keer heb ik ze laten ontwerpen. Wat vind je ervan?

De foto’s upload ik altijd via PhotoBucket. Zo wordt er geen plaats ingenomen op de blog van foto’s.

Benieuwd welk materiaal in gebruik voor de artikelen?

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren