fbpx

We Can Dance

Het beloofd weer een zomer vol met leuke festivals te zijn. Ben jij van plan om af te zakken naar de kust voor We Can Dance?

Op 9 en 10 augustus 2014 vindt het festival We Can Dance plaats in Zeebrugge. Het is een festival die op het strand gehouden wordt! Ik ben vorig jaar geweest en ik kreeg een beetje het gevoel van Coachella. Weet je niet wat je moet verwachten van het festival? Bekijk dan zeker eens de video over vorig jaar.

Zin om te gaan? Je kunt je tickets hier kopen.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren