fbpx

Sodastream Free

Het wordt warm en daar moeten onze drankjes op afgestemd worden. SodaStream brengt een nieuwe lijn uit met vier frisse fruitsmaken vrij van kunstmatige kleur-, smaak-, en zoetstoffen, en bewaarmiddelen.

Met de zomer in zicht wordt het tijd om de frisse drankjes boven te halen. De nieuwe lijn van SodaStream heeft alvast lekkere smaken!

Daniel Birnbaum, CEO SodaStream: “Vandaag streven steeds meer consumenten een gezonde levensstijl na. Daarom bieden we hen nieuwe drankjes aan die ze thuis zelf kunnen maken. Wij willen hen aanmoedigen hun eigen “better for you” bruisdranken te maken, een gezond alternatief voor de reguliere frisdranken.”

Kiwi – Peer

Groene thee – Lychee

Appel – Perzik

Passievrucht – Mango

Elk flesje is verkrijgbaar voor zo’n € 7,99.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren