fbpx

Up To Do & Redken

Afgelopen donderdag ben ik naar Up-To-Do bij Francis Ferent geweest. Je kunt er in amper 25 minuten een prachtig kapsel krijgen.

In de Beauty Ateliers van Up To Do kun je terecht om je te laten opmaken en je haar te knippen. Vanaf nu hebben ze ook een atelier in de Francis Ferent Exclusive Department store. In nog geen 25 minuten toveren de kappers van de studio UP TO DO het kapsel en de make-up van uw dromen. Ik heb mijn haar laten doen en het was echt stralend! Ze werken samen met Redken. De producten die gebruiken zijn dus alvast goed ;-).

Dit is het verhaal van twee zussen en onderneemsters in hart en ziel, die het beu waren dat de hippe kapsels en make-up van de catwalk en tijdschriften zo onbereikbaar zijn voor hen. “Of het nu ging om een speciale gelegenheid of gewoon het dagelijkse leven, we konden maar geen salon vinden waar men ons een mooi kapsel of trendy make-up kon geven zonder dat het ons een fortuin en enkele uren tijd zou kosten!” Na hun overwinning in het programma STARTER op de RTBF besloten ze de Beauty Ateliers UP TO DO te lanceren, waarmee ze heel België willen veroveren.

Het concept is fantastisch en hopelijk komt deze in Vlaanderen ook!

De Francis Ferent winkel is gelegen in de exclusieve Louizawijk (Louizalaan 60, 1050 Brussel).

Ben jij van plan om langs te gaan?

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren