fbpx

Woensdag vijf: handtassen

Wat is jouw favoriete handtas voor het moment? Ik laat je in dit artikel een paar tassen zien de mij wel aanspreken?

Je hebt ze in allerlei maten en kleuren klein, groot, rond, vierkant, rechthoekig,… werkelijk alles kan je in een handtas krijgen. Maar van al die duizenden soorten heb ik er 5 genomen die mij wel aanspraken. Ik koos voor een iets grotere tas omdat dit heel handig is als je gaat shoppen!

Caroline Biss

Marc by Marc Jacobs

Lavand

UGG Australia

Noosa

Welk type tas past bij jou?

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren