fbpx

Woensdag vijf: apps om te organiseren

Soms kan je het heel druk hebben en alles lijkt rommelig te zijn. Misschien heb je snel iets nodig en vind je het niet meteen. Met deze 5 apps ziet je leven er binnenkort georganiseerder uit!

Get Pocket

Als je op internet een pagina ziet die je later nog eens wilt lezen kan je het opslaan met Get Pocket. De app slaat het op en je kunt het ook offline bekijken.

App Store Google Play Store

Wunderlist

Wunderlist is een gemakkelijke manier om je dagelijkse activiteitenlijsten te beheren en te delen. Je kunt hem online op alle apparaten terug vinden maar ook offline kan je hem gebruiken.

App StoreGoogle Play Store

Evernote

Evernote is een gemakkelijke app die je kan gebruiken op je gsm, tablet en computer. Hij bewaard foto’s, documenten,…. Je kunt er eigenlijk alles inzetten. Ik gebruik het al heel lang en ik ben er nog steeds heel tevreden over!

App StoreGoogle Play Store

Mint

Met Mint kan je je financiën in het oog houden. Voor persoonlijk gebruik, maar evengoed handig voor professioneel gebruik. Je uitgaven worden automatisch in categorieën gestoken, zoals huur, gas, kledij, kredietkaart uitgaven, … en hiervan worden dan statistieken gemaakt.

App Store – Google Play Store

CamCard

Op feestjes en recepties krijgen we soms visitekaartjes. Niet handig als je ze allemaal moet bijhouden. CamCard is de oplossing, je scant het kaartje in en automatisch staat het in je contactenlijst!

App StoreGoogle Play Store

 

Welke apps gebruik jij om te organiseren?

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren