fbpx

Jane Iredale Magic Hour collectie

20 jaar geleden ontstond Jane Iredale. Sindsdien staan ze bekend voor hun minerale make-up. Om de 20ste verjaardag te vieren hebben ze een nieuwe collectie ontworpen ‘Magic Hour’.

Na 20 jaar wordt het bedrijf nog steeds geleid door Jane Iredale zelf. De verjaardag wordt gevierd door Magic Hour.

Moonglow Quad Bronzer

Een multifunctioneel product die uit 24-karaats gouden glansdeeltjes bestaat. Je kunt hem gebruiken als bronzer voor het gezicht en lichaam, maar ook als blush, oogschaduw en highlighter.

Prijs: € 47

Lip Fixation in ‘Compulsion’ of ‘Craze’

Een lipkleur die een sterke, long-lasting kleur en glans aan de lippen geeft. De twee zijden zorgen dat de lippen verzorgd worden.  Hij is verkrijgbaar in 2 kleuren.

Prijs: € 30

Purepressed Eyeshadow Triple in Golden Girl

Deze oogschaduw creëert een gouden look op de oogleden. Je kunt er verschillende looks mee maken. Van smokey eyes tot subtiel naturel.

Prijs: € 29,90

In Touch Highlighter in Comfort

Deze highlighter wordt gebruikt om jukbeenderen, wenkbrauwen of neus extra te accentueren. Je kunt hem ook gebruiken als primer op de ogen of de lippen.

Prijs: € 24

Angle Eyeliner Brush

Een gel eyeliner heeft een even rijke kleur als een kohlpotlood. De waterproof eyeliner bestaat uit een combinatie van natuurlijke kokosolie en siliconen en is verkrijgbaar in zwart en bruin.

Prijs: € 15,50

De nieuwe collectie is verkrijgbaar vanaf begin april in de erkende Jane Iredale schoonheidsinstituten.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren