fbpx

Futura van Silhouette de bril van de toekomst

Een gewone zonnebril zullen we steeds minder beginnen zien. Alles evolueert en de zonnebrillen ook. Futura is de bril van de toekomst.

Hij is licht en zelfs bijna gewichtloos. Een cultdesign gecombineerd met futuristische technologie en flexibele glazen die bijna alles aankunnen.

Een limited edition waarmee Silhouette niet alleen zijn vijftigste verjaardag viert, maar ook een zonnebril die de toon zet in de modewereld. De FUTURA 2014 is een nieuwe interpretatie van het model uit 1974 in een ontwerp dat aansluit op de hedendaagse filosofie van Silhouette: randloos.

“Dankzij de speciale, hoogtechnologische materialen van Silhouette sluit de nieuwe FUTURA zich als het ware rond het hoofd, waardoor hij wel lijkt te zweven”, aldus ontwerper Gerhard Fuchs.

  • De moderne interpretatie van de avant-garde cultbril uit de jaren ’70. Gedragen door o.a. Elton John en Sylvia Christel in Emmanuelle.
  • Expressieve en vederlichte zonnebril met een opvallend, montuurloos ontwerp gecombineerd met een optimaal draagcomfort (ultra-licht, perfecte pasvorm, flexibel) dankzij hightech SPX+.
  • X-large look: dynamisch, krachtig, sexy.
  • Glazen van topkwaliteit voor een perfecte bescherming tegen de zon.
  • Innovatief kliksysteem: schroefloze, onzichtbare en robuuste verbinding tussen glas en

    brilarmen.

Het heeft een leuk en toch een vreemde vorm. Ik zou hem waarschijnlijk niet kopen?

Verkrijgbaar voor € 330,00 in een Silhouette verkooppunt.

 

 

Ben jij een fan van deze zonnebril?

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren