fbpx

Estetika in Brussel

2 keer per jaar is er in Brussel een beurs waar iedereen uit de beauty wereld te vinden is. Ik ga er al een paar jaar naartoe maar deze keer neem ik je mee!

Al meer dan 30 jaar kan je op de Estetika beurs de professionals uit de beauty wereld vinden. Afgelopen weekend ging ik er langs om alle nieuwtjes te ontdekken. De lente beurs is altijd meer mijn favoriet dan de herfst. Er worden dan ook veel zomer producten voorgesteld.

Als je dus je eigen schoonheidsinstituut hebt is het dus zeker en vast de moeite waard om er langs te gaan. Ik heb weer heel wat nieuwe productjes bij om uit te proberen. Binnenkort mogen jullie dus ook een aantal reviews verwachten.

Tijdens het weekend worden er een paar wedstrijden georganiseerd. Zo was er op zaterdag een Maquillage- en grimewedstrijd en op zondag een nailart en nail air brush wedstrijd. Leuk om te zien hoe zo’n speciale nagels gemaakt worden!

Er stonden heel wat merken die je waarschijnlijk kent van in het instituut zoals; Bio Balance, ProNails, Sothys, Body&Bess, Germain de Capuccini,… . Wie gezond wil eten kon terecht bij Ligna Vita, ze hebben heerlijke tussendoortjes. Je bent bij Estetika op de goede plaats als je alles wil ontdekken over beauty en welness.

Elke keer is het een leuke ervaring. Bij veel merken kan je tegen een goedkopere prijs een behandeling of een product krijgen.

Nu is het wachten tot oktober om terug te gaan.

Ben jij er al eens geweest?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren