fbpx

Vermist neemt afscheid van Kevin Janssens

Gisterenavond werden de 4e en 5e aflevering van Vermist in première getoond aan de pers. Wij waren erbij, lees verder om de foto’s te zien.

De 4e en 5e aflevering van Vermist werd voorgesteld aan de pers, ook een paar fans mochten aanwezig zijn. Het is meteen ook de laatste aflevering waar Nick alias Kevin Janssens in meespeelt.

Na de screening kwam de crew naar voor en werd iedereen bedankt. Maar Kevin natuurlijk het meeste. Na 5 jaar spelen in Vermist stopt hij ermee. We zullen hem allemaal missen op het scherm, bedankt voor alle jaren Kevin.

Wat er in de afleveringen zal gebeuren zal ik nog niet verklappen. Morgenavond en volgende week woensdag is de dubbelaflevering te zien! Het wordt spannend!

 

 

1 Reactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren