fbpx

Valentijnshorloge van Swatch

Sweet Valentine is een explosie van emoties, een bekentenis, een ontboezeming van uw gevoelens. Het is een uitnodiging: probeer mij, proef van mij, laat je liefde naar de oppervlakte opborrelen. Een speciale horloge van Swatch!

De horloge is bedekt met rode en witte strepen zoals een zuurstokje. De strepen lopen verticaal over de armband en de kast en buigen af op het midden van de wijzerplaat om een hart te vormen. Om uw boodschap nog aangrijpender te maken, is er ook aan de binnenkant van de glasrand een hart gegraveerd. Vanuit het centrale hart lopen de strepen over de wijzerplaat heen langs de lengte van de armband en duiken dan onder een helderrode lus door voor ze de gesp bereiken.

Model: New Gent
Wijzerplaat: witte wijzerplaat met rode en lichtblauwe opdruk
Glasrand: hartvormige gravure
Kast: ondoorzichtig mat wit plastic met rode opdruk en kroon in roestvrij staal
Armband: witte ondoorzichtige silicone met rode opdruk

 

Je kunt de horloge kopen in de juwelier. Een ideaal cadeautje voor jouw valentijn?

Prijs: € 60,00

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren