fbpx

Dagelijkse producten

Het is heel lang gelden maar eindelijk is er nog eens een artikel over mijn dagelijkse producten. Na veel aanvragen staat hij eindelijk online!

Ik reinig elke ochtend en avond met de VisaPure en de facewash van La Roche-Posay. De review van de VisaPure kan je hier lezen.

Als foundation gebruik ik Studio Sculpt van M.A.C.. In de winter gebruik ik het liefst een foundation en tijdens de zomer het liefst een BB Cream.

Deze concealer van Bourjois gebruik ik niet dagelijks, enkel als ik last heb van oneffenheden.

Als ik veel roodheden heb dan gebruik ik deze Studio Careblend poeder van MAC. Maar eigenlijk gebruik ik meestal dit product van Bourjois.

Ik gebruik hem vaak. De review erover kan je hier lezen.

Als bronzer gebruik ik de Maxi Delight bronzer van Bourjois. Het ziet er natuurlijk uit, zongebruind. Een bronzer vindt ik heel belangrijk. Het maakt je gezicht ‘strakker’ de contouren komen beter uit. Ook van dit product heb ik een review geschreven, je kunt het hier lezen.

Deze blush gebruik ik heel veel. Ik kocht hem toen ik deze zomer in Amsterdam was voor Bourjois. De Inglot producten waren toen veel afgeprijsd.

De eyeliner, hij is heel gemakkelijk in gebruik. Je kunt er zowel dikke als fijne lijntjes mee trekken.

Deze kol potlood van Bourjois gebruik ik voor mijn waterlijn. Hij blijft zeker meer dan een halve dag zitten.

De twist up mascara van Bourjois. Ik gebruik hem ontzettend graag. Ook hiervan heb ik een review geschreven. Je kunt hem hier lezen.

Daarna verzorg ik mijn lippen met de Babylips.

Nog een vleugje deodorant (review).

En als laatste gebruik ik de fixing spray van MAC. Hij laat je make up langer zitten. Sinds ik hem gebruik kan ik de dag door zonder bij te make uppen.

Zo, dit zijn mijn dagelijkse producten.

Welk product is bij jou onmisbaar?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren