fbpx

Babor Paasei

Pasen 2014 wordt een feest. Niet alleen voor chocoladefreaks, maar ook voor beauty-adepten. Achter elk van de 14 deurtjes schuilt een traktatie voor de huid. Een ‘adventskalender’ voor met pasen!

Doe je zelf een leuk paasei cadeau! Elke dag een nieuw productje.

Wat zit er allemaal in:

  • 2 x Lift Express Fluid: de lifting-ampul met onmiddellijk effect. Een waardevolle bio-polymeermatrix minimaliseert zichtbaar de rimpeldiepte en verbetert het microreliëf met direct effect.
  • 2 x Hydra Plus Active Fluid: verlevendigende dorstlesser voor elke huid die vocht nodig heeft. Hyaluronzuur hydrateert op intensieve wijze en bindt vocht in de huid.
  • 2 x Algae Plus Active Fluid: de pure golf van frisse hydratatie met de kracht van de zee. Het concentraat met natuurlijke plankton-algenextracten hydrateert langdurig.
  • 2 x New Skin Fluid: in water oplosbare ceramiden uit zonnebloempitten, witte lupine en smalle weegbree herstellen de lipidenmatrix.
  • 2 x Collagen Booster Fluid: stimuleert de huideigen collageenproductie en reorganiseert de collageenvezels in een regelmatig, stevig netwerk – voor een strakke huid.
  • 3 x 3D Lifting Fluid: werkt drievoudig tegen de tand des tijds: rimpeltjes worden verminderd, het weefsel wordt verstrakt en de contouren worden verstevigd. Organisch silicium verbetert de dwarsverweving en zodoende de structuur van het bindweefsel.
  • 1 x SeaCreation The Serum: De werkstofcombinatie van het Glycocéane GP3 en BABOR thermophilus uit de diepzee heeft een bijzonder sterke anti-aging werking, optimaliseert de huidfuncties, beschermt op effectieve wijze tegen huidveroudering en reduceert blijvende ouderdomsverschijnselen.

Iets voor jou?

Verkrijgbaar in het schoonheidsinstituut en op www.babor.be voor € 42,50.

2 Reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren