fbpx

Woensdag 5: Bucket List

Vandaag toon ik 5 dingen die op mijn bucket list staan. Een bucket list is een lijst met alles wat je nog wilt doen in je leven.

Ik heb een tijdje geleden een wreck this journal gekocht. Als je al altijd eens een boek hebt willen vernietigen dan moet je ‘Wreck this journal’ proberen. Kleuren, morsen, scheuren, knippen, … alles kan je erin doen. Op het einde word hij heel dik en persoonlijk. Het is niet gemakkelijk om hem helemaal af te werken.

De Eos lip balsem is in België moeilijk verkrijgbaar. Ik heb er 1 kleurtje van, de roze. Natuurlijk wil ik er wel graag alle kleurtjes van hebben :), ze zijn zo goed!

Het lijkt me zo leuk om je eigen groenten in je tuin te hebben. Als je wilt koken hoef je enkel naar buiten te lopen. Heb jij groenten of fruit in je tuin?

Elke dag shoppen! De droom van elke shopaholic. Maar dan ook het liefst zonder een limiet :-D.

Olifanten zijn mijn lievelingsdieren. Jammer dat het niet in m’n tuin past :-P. Ooit wil ik er wel eens een ritje mee maken.

Wat staat allemaal op jou bucket list?

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren