fbpx

Labello Fruity Shine

Op zoek naar een streepje zon en tropische sensaties? Labello lanceert Fruity Shine, twee nieuwe lippenbalsems met watermeloen- of perzikaroma verrijkt met Hydra IQ die de lippen intens hydrateren.

De nieuwe Labello Fruity Shine lippenbalsems met aroma van watermeloen of perzik hebben een 3-in-1 werking: ze hydrateren de lippen, geven ze een kleurtje en hullen ze in een heerlijk fruitaroma.

Ze zijn verrijkt met Hydra IQ, verzorgen de lippen diepgaand en langdurig. Je lippen zien er verzorgd uit, voelen zachter en soepeler aan en worden beschermd tegen uitdrogen!

De twee balsems hullen je lippen in een subtiel aroma van watermeloen en perzik. Hierboven staat de smaak watermeloen en hieronder de smaak perzik.

Vanaf nu te koop in de drogisterij voor € 2,89 per lipbalsem.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren