fbpx

Opgemaakt in december ’13

In december heb ik weer een paar producten opgemaakt. Benieuwd of ze goed waren? Lees dan snel verder.

De Smooth Down van Redken heb ik een tijdje gebruikt. Dit product in combinatie met de shampoo gebruik ik om de 2 à 3 wasbeurten omdat ze mijn haar minder statisch maakt. Dit product ligt zeker terug in mijn winkelmandje.

Meer dan een jaar geleden schreef ik ook over dit product een review.

Al jaren is dit mijn toevertrouwde lipstick tijdens de koude dagen. Mijn lippen zijn vaak super droog en daarbij helpt deze lippen balsem van Neutrogena zeker!

Sweetie Pie is een glibberige douchegel. Het is niet echt handig in gebruik. Daarom zal ik deze ook niet meer kopen. Hij rook wel heel lekker!

Deze kleine verpakking van de Rituals Zensation douchegel zat in een cadeautje. Dit product heb ik in het groot gekocht omdat het een handige douchegel is.

Hihi, ik ben zo’n fan van deze handcrème. Nee nee, ik heb genoeg handcrèmes liggen maar ik was op reis en hij was helemaal op. Dan besloot ik maar om hem open te knippen. Er zit gewoon nog 1/3 van het product in!

Deze roller deodorant van Dove heb ik ook opgemaakt. Even geleden was er ook een review van online gekomen.

Net zoals de deodorant van deze collectie, is de douchegel ook mijn favoriet. De geur is zo goed! Dit wordt zeker en vast een re-buy.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren