fbpx

De nieuwe geur van Balenciaga!

Balenciaga’s nieuwe parfum Rosabotanica is een symfonie van geuren gebaseerd op een heel eigentijds plantaardig rozenakkoord. Een frisse en mooie, stralende roos met een puur en helder karakter.

De kruidige en scherpe topnoten van peper en citrus worden getemperd door een plantaardig tegenwicht van groen en melkrijk vijgenblad. De hartnoot komt voor uit het experimentele gekarakteriseerd door een contrasterende combinatie van groene hyacint en subtiel, met kamfer doortrokken, kardemom. De basisnoten van wit hout en amber geven het een rondere en meer interne toon, een sensualiteit die je omhult en deze krachtige combinatie onderbouwt.

De flacon is een uniek kunstobject, dat het rijke en contrasterende karakter van Rosabotanica tot uitdrukking brengt. De dop en het oversized parfumbuisje zijn absoluut eigentijds, een ode aan nuchterheid in zwart-wit. Tegelijkertijd is de flacon gedecoreerd met een levendig en ingewikkeld boeket van exotisch ogende bloemen. Het staat voor het samenkomen van twee werelden, een poëtische harmonie van tegengestelden. De buitenverpakking toont hetzelfde, opvallende bloemenpatroon als de flacon.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren