fbpx

Hunkemöller stelt HKMX sportcollectie voor!

Untitled

Ben jij in het nieuwe jaar ook helemaal in the mood voor spicy workouts in de sportschool? Staat sporten hoog op je lijstje met goede voornemens voor 2014 en kun je daar een beetje hulp bij gebruiken? Hunkemöller presenteert een complete sportcollectie met fashionable neon details. 

De HKMX sportcollectie bestaat naast sportbh’s uit een top met een cross back, een T-shirt met mesh aan de achterzijde in de kleuren neon geel en neon roze, een longsleeve top en een sportjacket; ideaal voor de koudere dagen. Bijbehorend een lange broek met elastische katoenkwaliteit, een short, een driekwart legging en een lange legging met neon details. Sportsokken in 2-pack, haarelastiekjes, een sporttas en een fluor roze bidon maken de collectie compleet. De kleuren van deze HKMX collectie matchen met elkaar en de sportlijn bevat veel neon details.

Hieronder heb ik alle stukken van de collectie geplaatst. Blijf met je muis op het kledingstuk staan om de prijs te zien.

Vanaf nu verkrijgbaar in alle Hunkemöller winkels.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren