fbpx

Familie momenten vastleggen

Vanaf vandaag kan je artikels lezen die te maken hebben met reizen. We zullen proberen het onderwerp veel aanbod te brengen. Hopelijk vinden jullie het iets. Maar let’s begin!

Als we op reis gaan met het hele gezin willen we dat natuurlijk vastleggen. Om dan later nog eens herinneringen te kunnen ophalen. Je hebt natuurlijk een goede camera nodig voordat je dat kan doen. Omdat je het fototoestel graag met het hele gezin deelt is het handig als die tegen een stootje kan.

Op vakantie met het hele gezin, niets zo leuk dan dat. Om dan later bij een gezellige koffieklets herinneringen te kunnen ophalen moet je ze eerst vastleggen. Daarvoor is de Nikon CoolPix S31 helemaal geschikt!
Als er kinderen mee zijn hoef je niet meer te vrezen dat hij zal vallen of nat worden. De Nikon CoolPix is namelijk helemaal water-, schok- en stofbestendig. Het hele gezin kan dus mooie foto’s gaan maken.
Dieper dan 5 meter is een zwembad meestal niet maar de zee wel. Hij is dus enkel geschikt om boven de 5 meter te blijven met het fototoestel.
De Coolpix heeft een 3x optische zoom en een 6,7cm lcd-scherm. Je kan er ook HD-filmopnamen mee maken tot 720p HD. Handig dat je dan geen extra filmcamera hoeft mee te nemen. Leuk om opnames te maken onderwater en op het strand, geen vrees dus dat de camera stuk gaat.
Om de foto’s nog leuker te maken kan je foto’s nemen met een Fisheye-effect. Eindelijk geen extra lens meer nodig voor een fisheye foto.

Een perfecte camera voor een gezinsuitstapje en niet te duur!

Je kan hem krijgen in 4 kleuren:  geel, roze, blauw en wit.

Door de grote knoppen is hij geschikt voor jong en oud!

Hij is te koop voor zo’n € 109,00.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren