fbpx

WIN – Philips Visapure t.w.v. € 159,99

Ja, je leest het goed in de titel. Ik ga een Visapure weggeven. Alles erover vind je in dit artikel.

De Visapure, een gezichtsborstel die diep reinigt. Omdat gezichtsverzorging zo belangrijk is geef ik een Visapure aan één van mijn fantastische lezers.
Alles over de Visapure van Philips kan je lezen in mijn review.

Je zal er in 2014 dus nog beter uitzien! Het is tot nu toe het grootste en speciaalste cadeau dat ik ooit heb weggeven.
2013 was dan ook super goed jaar. The Spotlight groeide nog meer, ik mocht vanalles doen, ik kreeg vaste lezers,… .

Om de VisaPure te winnen moet je een aantal dingetjes doen. Wat je precies moet doen vind je onder de foto.

Wat moet je doen:

 • Hieronder een reactie nalaten waarom je graag wilt winnen
 • Onze Facebook pagina liken (Extra kans – Als je Facebook hebt)
 • Ons volgen op Twitter (Extra kans- indien je Twitter hebt)

De winnaar wordt persoonlijk via e-mail gecontacteerd. We sturen dan ook onmiddellijk de Visapure op.
Deel deze winactie zoveel mogelijk met jullie vrienden.

Je kunt meedoen t.e.m. 12 januari 2014.

De winnaar wordt willekeurig gekozen door random.

17 Reacties
 1. Ik doe ook graag mee.Het zou zeker een goed product zijn voor mijn huid die altijd extreem droog is.En natuurllijk ben ik zeker dat het ook prettig moet aanvoelen wanneer je het gebruikt.=)

 2. Oh, wauw! supertoffe prijs! Ik doe graag mee! Mijn huid kan echt wel wat reiniging gebruiken en ik heb zo onwijs veel hierover gehoord!

  Ik volg je ook op facebook en twitter!

 3. Visapure! Love love love. Wat een pracht apparaat!!! Ik zou dit apparaat willen hebben na mijn zeer beschadigde huid. Ik heb een acne huid en kreeg van mijn huisarts een zalf genaamd Tretione voor mijn acne. Dit smeerde ik na het zonnen en mag ZEKER niet! Nu heb ik een erg droge gevoelige huid met pigmentvlekken, rimpels en acne. Dit wil ik zeker proberen met de Visapure!!! Ik heb er zo vertrouwen in dat Visapure mijn gevoelige huid gaat verbeteren. Ben erg benieuwd naar dit apparaat, kan niet wachten!!! (L)

 4. Wauw ! Wat een geweldige actie en wat een superprijs ! Ik ben fan 😉 zou dringend wel eens een diepe reiniging kunnen gebruiken vooral van mijn gezicht 😉 Prettig eindejaar en beste wensen voor 2014 !

 5. Als je 50 plus bent heeft je gezicht extra verzorging nodig ,ik wil ook nu er nog mooi en fris uit zien , daarom is er nu ” Phillips Visapure gezichtsborstel ” om mij mooi en fris te houden ,ook al ben ik al een jaartje ouder 🙂

 6. Ik wil al een hele tijd super graag een gezichtsborstel kopen, maar de prijs houdt me altijd een beetje tegen. Misschien via deze weg! (Ik volg je op Bloglovin, Facebook en Twitter)

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren