fbpx

The 2013 Beauty Tag!

Vandaag is het de laatste dag van 2013. Het jaar is voorbij gevlogen. Ik blik in dit artikel terug op beauty vlak van 2013.

Ik zag de tag staan bij Aranka van byaranka.nl. Het is een leuke tag die ze zelf bedacht, in dit artikel neem ik hem over.

 

Wat is het beste make-up product?

 

De Bourjois Happy light collectie vond ik één van de beste foundations en concealer die ik dit jaar testte. Even geleden kwam over dit product ook een review online.

Wat is het slechtste make-up product?

De Bourjous uitwisbare eyeliner, voor mij het slechtste product van het afgelopen jaar. Je kunt hem wel uitwissen maar het is echt niet mooi. Na enige tijd kan je de eyeliner er gewoon zo afnemen, bizar.
 

De beste huidverzorging?

Hope in a jar night van Philosophy. Nooit eerder had ik een nachtcrème die mijn huid ’s nachts zo goed voedde. Ik gebruik hem nog steeds. Even geleden kwam over dit product ook een review online.

 

De beste beauty-tool van het jaar?

Ongetwijfeld de Philips Visapure! Nooit eerder had ik een beauty-tool die zo gemakkelijk en goed werkt. Je kunt hem hier trouwens ook winnen. Zelfs met een gewone reiniger kan ik mijn huid niet zo goed reinigen. Je kunt hier mijn review lezen.

 

Wat is de leukste beauty trend van het afgelopen jaar?

 

De caviar nails. Ook al blijft het er niet zo heel lang aan, ik vindt het toch iets hebben. Deze ‘nailart’ vind ik echt tof!

Welke celeb had de mooiste looks?

Rita Ora had dit jaar altijd een leuke look volgens mij. Ik heb haar nooit met rare combinaties zien buitenkomen. Ze staat geweldig goed met een donkere lipstick. Ze maakt trouwens ook nog eens muziek waar ik een hele middag naar kan luisteren.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren