fbpx

Opgemaakt in november ’13

November is voorbij, een nieuwe maand is gestart. In november heb ik een paar producten op gebruikt. In dit artikel laat ik zien wat ik heb opgebruikt heb en als ik tevreden was over het product.

De maand heb ik geëindigd met 8 opgebruikte producten. Het is de eerste keer dat ik een opgemaakt artikel maakt. Vanaf nu spaar ik alle lege verpakkingen :-D. Je kan dus elk begin van een nieuwe maand een opgemaakt artikel verwachten.

Matrix Clean Remix is ook terug op! Ik denk dat dit ongeveer mijn 3e fles is sinds het is uitgekomen. Ik schreef er eerder al een review over. In het begin was ik er niet zo tevreden over maar hoe langer ik hem gebruik, hoe meer tevreden ik ben. Hij laat je haar niet zo extreem droog aanvoelen zoals alle andere droogshampoos.

Ik heb deze dagcrème een tijdje geleden eens aangeschaft. Eindelijk heb ik hem eens opgebruikt. Ik heb een normaal tot droge huid maar deze crème was iets te vettig. Geen re-buy dus ;-).

Dit product kreeg ik van L’Occitane tijdens The Big You IV. Ik ben er super tevreden over! Waarschijnlijk ga ik hem binnenkort opnieuw kopen.

Mijn favoriete shampoo is ook op :-(. Ik kreeg hem aangeraden door mijn Kérastase kapper. Hij is ideaal als je haar rap vettig wordt.

Ik gebruik tijdens de zomer meestal een BB cream omdat dit niet te dik is. Ik heb hem dit jaar eigenlijk gebruikt tot hij op was, nu dus. Maar nu wissel ik hem toch in voor een foundation. Volgende zomer koop ik hem terug!

Ik poeder altijd af met de Mac studio careblend. Omdat ik anders te veel blink ;-).

De Bourjois Happy light, mijn meest gebruikte concealer. Hierover schreef ik eerder ook al een review.

En het laatst opgemaakt product is deze reiniger van Nuxe. Ik had er nog een klein beetje van staan. Het is een roze water en het voelt heel fris aan.

Zo, dit waren mijn opgebruikte producten. Vinden jullie het interessant om zo’n artikel te zien?

Wat heb jij recent opgemaakt?

Dit artikel heeft een inhoud met opgestuurde producten door een merk, Lees Disclaimer.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren