fbpx

Goed nieuws voor de Belgische KLM reizigers

KLM is één van mijn favoriete luchtvaartmaatschappijen. Heel wat Belgen vliegen ook vaak met KLM. Enkel het vervoer naar Schiphol is wat moeilijker. De KLM bus is helemaal hip! In dit artikel vertel ik je er meer over.

Op 1 september dit jaar startte KLM met de Antwerp-Schiphol Express. Een nieuwe verbinding tussen Antwerpen en Schiphol met een KLM bus. De resultaten van de eerste maanden zijn uitermate positief, dit succes zet KLM ertoe aan om deze busdienst voor onbeperkte duur te verlengen en een nog beter product aan te bieden.

De nieuwe bus heeft nu ook Wi-Fi! De busrit zal dus razendsnel vooruit gaan want je kan gewoon werken, films kijken, facebook, The Spotlight lezen ;-),… .

De KLM-bus vertrekt twee keer per dag uit Antwerpen (Koningin Astridplein): om 06.00 uur (aankomst op Schiphol om 08.30 uur) en om 13.00 uur (aankomst 15.30 uur). Vanuit Schiphol vertrekt de bus om 9.30 uur en komt hij om 12.00 uur aan in Antwerpen.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren