fbpx

Zaterdag favorieten #1

Op zaterdag zal je vanaf nu een vast artikel zien over mijn favorieten van die week. Het zullen dingen zijn die ik ergens tegenkom of misschien een leuk beautyproduct. Lees snel verder om het volledige artikel te zien.

Deze kleine Boeddha, opeens ben ik heel in to Boeddha’s. Ze fleuren je interieur op en ze stralen rust uit. Ik kwam hem tegen in de Action, natuurlijk is hij mee naar huis gekomen :-D.

Wat vinden jullie van een Boeddha beeldje?

Na het uitzoeken van mijn parfum stash kwam ik deze van Bulgari tegen. Het was ooit mijn lievelings parfum maar door andere geuren te ontdekken is hij wat verwaarloost. Sinds dinsdag staat hij weer in mijn every day bakje!

Ik heb Lauren Conrad Beauty aangeschaft! Het beste beauty boek dat ik tot nu toe heb gezien. Er staan heel wat tips en tricks in. Het leest ook zo aangenaam.

Haar boek geeft je zoveel inspiratie, ook op vlak van bloggen. Het kan dus nog van pas komen voor The Spotlight. En nu de feestdagen in het vooruitzicht liggen is het misschien een ideaal cadeau voor onder de kerstboom. Ik kocht hem bij Bol.com.

Op instagram kwam ik deze leuke quote tegen. Ik schreef hem op om hem aan jullie te tonen. Stop met wensen, Doe het nu!

De klok is 1 uurtje terug gedraaid en buiten wordt het vroeger donker. De kaarsjes aan, aan de bureau en jullie van artikeltjes voorzien, geen leukere plek om te bloggen.

Zo, dit waren mijn favorieten van deze week. Hopelijk zijn jullie benieuwd naar meer artikelen zoals deze? Tips? Laat het me hieronder weten!

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren