fbpx

Woensdag vijf: Kerst decoratie

Nog exact 28 dagen tot kerstmis. De tijd van het jaar dat je hoogstwaarschijnlijk doorbrengt met familie. Om je huis wat gezelliger aan te kleden, kan je in dit artikel decoratie tips vinden.

Zoals ik in de zaterdag favorieten al zei, vindt ik deze kerstboom heel erg mooi. Ik zag hem staan in de Bijenkorf.
Een kerstboom met roze en paarse versiering! Misschien een ideetje voor jou kerstboom?

Als je geen kerstboom wilt zetten of je hebt niet veel plaats, dan kan je nog steeds een gewone tak zetten. Met leuke lampjes in en een beetje versiering is hij ook super hip.

Dit maak je met een 3D kader. Op het glas kan je een tekst schrijven en op de achtergrond plak je een leuke kerstprint. Om het af te maken kan je er belletjes in doen of misschien zelfs kleine kerstballetjes.

Met papier en kleine takjes kan je heel creatief zijn. Steek een lang stokje in een takje en doe er een blaadje rond in de vorm van een kerstboom. Dan krijg je een mini boompjes zoals op de foto rechts.

Met bokalen dat je niet meer gebruikt kan je leuke dingen doen. Je kunt er kleine spulletjes in doen, je kunt het ook weg gooien, maar je kunt er ook sneeuw bollen van maken. Door een klein kerstboompje vast te kleven aan het deksel en een beetje valse sneeuw in het potje te doen, kan je het maken. En schudden maar!

Hopelijk heb je door dit artikel wat meer ideetjes opgedaan voor de leukste periode van het jaar.

Wat is jou standaard decoratie? 

 Pinterest

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren