fbpx

Vier kerst in een ijspaleis

Wil je dit jaar eens iets anders doen met kerst? Je kan naar het ijshotel van Jukkasjärvi (****) in Lapland gaan. Van begin december tot en met begin april kan je daar een verblijf boeken.

In het kleine dorpje Jukkasjärvi kan je gaan slapen in een echt ijshotel. Het dorpje is 200km ten noorden van de poolcirkel gelegen. Elk jaar ziet het hotel er anders uit. Zodra het terug begint te vriezen start de heropbouw van het hotel.

Het ijshotel van Jukkasjärvi beschikt over een warme receptie met lounge, een warm restaurant, een winkel en een omkleedruimte met sanitair en verschillende sauna’s.

Je kan er niet alleen gaan overnachten maar ook een sneeuwscootersafari of een honden- of rendierensledetocht doen. Leuk toch? Geen betere plaats om kerst te vieren!

Reisdetails:

Afreis: dagelijks behalve zaterdag van 06/12/2013 t.e.m. 11/04/2014.
Duur: basispakket van 4 dagen, eventueel te verlengen   Formule: 3x ontbijt
Vluchten: inbegrepen   Luchthaven: Kiruna (KRN) op 20 km   Transfers: inbegrepen

Vergeet je warme kleren niet, straks ben je misschien een ijskegel  ;-).

Alle info bij Moose In The City

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren