fbpx

Philips Beard trimmer 9000

Philips brengt de eerst lasergestuurde baardtrimmer uit. Je kan er heel precies en fijn mee werken. In dit artikel kom je meer te weten over de Philips Beard Trimmer.

Het is de eerste lasergestuurde baardtrimmer in de wereld. Je zult nog nooit zo precies je baard in vorm gebracht hebben. Hij is ook 100% waterproof dat wil zeggen dat je hem altijd heel goed kan kuisen :-D.

Dit is de inhoud van de doos.

  • De Philips trimmer 9000
  • 2 opzetstukken
  • 1 oplader
  • 1 reistasje

Het design van de trimmer vindt ik echt geslaagd. Hij ligt comfortabel in de hand en hij weegt niet veel.

De laser zet je aan door door op de goudkleurige knop te drukken.

De laser komt er uit en dan kan je ermee aan de slag. Ze hebben gekozen voor laser omdat je dit beter ziet dan een LED lampje. Door de laser kan je perfect nauwkeurig je baar trimmen. Ik liet hem uittestten door ons mannelijk testpersoon en ook hij was er heel tevreden over. Z’n baard zag er nog nooit zo goed en symmetrisch uit als na het gebruik van deze trimmer.

Je hebt 2 zijden aan de trimmer. De grote trimmer dient voor de grote stukken en de kleine kant is ideaal voor de lastige plekjes zoals de neus, lippen,…. De zijden verwissel je door aan de zilveren kop te draaien

Op de display kan je de lengte instellen. Je kan van 0,4 mm tot 7 mm gaan, 17 verschillende lengtes. Het is ook zichtbaar hoe vol de batterij nog is. Je kan hem zeker 1u gebruiken en daarna moet hij maar 1u opladen tot hij weer helemaal vol is.

Voordelen

  • Perfect en nauwkeurig
  • Waterproof
  • Gemakkelijk gebruik
  • Snel opgeladen

Nadelen

  • Hij is niet heel goedkoop

 

Je kan hem kopen als je een trimmer wilt die heel precies werkt.

Je laat hem beter staan als je er geen € 109 voor over hebt.

Prijs: € 109,99

Dit artikel heeft een inhoud met opgestuurde producten door een merk, Lees Disclaimer.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren