fbpx

Nail arts met 2B

Vanaf nu kan je ook met een klein budget je nagels helemaal hip maken! De feestdagen komen eraan dus is het een ideaal moment om te nail arts te maken!

Caviar nagels waren een tijd geleden helemaal hip. De trend is een beetje gaan liggen en nu komen er nog merken met de caviar nagels. Ik ben nooit echt fan geweest van de trend maar voor wie het wel leuk vindt kan het hieronder zien.

Als onderlaag heb ik de nagellak ’92 mat rose’ van 2B gebruikt. Zodra de nagel gelakt is moet je onmiddelijk de bolletjes erover doen. Daarna licht aandrukken. Het is aangeraden geen top coat aan te brengen. De bolletjes blijven niet overal goed kleven, dit komt waarschijnlijk door de nagellak.

De caviar kost € 3,95.
Hij is ook ook verkrijgbaar in het zilver, fuchsia, jade green, mint green en coral red. Op de foto is de kleur fuchsia te zien.

Vilt op nagels had ik nog nooit gebruikt. Ik was er ook heel erg benieuwd naar. Vilt is een soort stof die heel zacht aanvoelt. In het potje van 2B zit de vilt/velvet los.

Als basis laag heb ik het kleurtje ‘370 jade’ gebruikt. De vilt breng je het beste aan zoals bij de caviar nagels. Eerst je nagel lakken en dan zo snel mogelijk de velvet erover doen. Het beste is om ook hier geen top coat te gebruiken. De vilt is ook achteraf moeilijk weg te werken als het tussen de nagelranden zit. Je nagels voelen super zacht aan. Het is leuk om je nagels zo te doen maar om het terug af te doen is het niet zo gemakkelijk. Sla die nagellak remover maar al in ;-).

Ook de velvet is te koop voor € 3,95.
Hij is nog verkrijgbaar in het wit, roze, rood, oceaan blauw en gras groen. Op de foto is het kleurtje oceaan blauw te zien.

2B heeft er ook nog nieuwe fluo nagellakjes bij. Een fel kleurtje kleurt maakt je outfit nog vrolijker dus het moet kunnen! Het kleurtje heet ‘Fluo Rose 52’. Ik vindt het kleurtje een beetje op snoepjes lijken, een echte snoep kleur.

Hij lakt zoals alle andere 2B nagellakken heel erg gemakkelijk. In de nagellak zitten kleine blinkertjes zo hebben ze een feestelijke touch. Het lakje is nog in 5 andere kleuren verkrijgbaar.

Prijs: € 3,50

Dit is één van de nieuwe glitter nagellakken. Hij heeft niet echt een kleur, enkel de glitters.

Zoals je hierboven op de foto ziet heeft hij niet echt een kleur, enkel een licht blauwe schijn en de kleur van de glitters.
Ook deze is nog verkrijgbaar in 5 andere kleuren.

Prijs: 3,50

2B heeft ook nieuwe Nail Art Liners. De nagellak bevat een ultra fijne kwast, zo kan je heel fijn werken.

Ik heb gewone simpele streepjes over een gewone nagellak gedaan. Het maakt de nagel gewoon helemaal feestelijk!
De Nail Art Liner is verkrijgbaar in nog 5 andere kleuren en te koop voor € 3,95.

Alle producten zijn te koop bij een drogist.

Dit artikel heeft een inhoud met opgestuurde producten door een merk, Lees Disclaimer.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren