fbpx

Ice-Watch Winter 2013 – 2014

Ice-Watch zie je bijna dagelijks in het straatbeeld. Het wordt winter en dus ook tijd om de wintercollecties te tonen.

Laten we beginnen met Ice-Glam. De stijlvolle horloges.

De wit met goud versie is mijn favoriet. Het past werkelijk bij alles en het valt niet teveel op. De meeste horloges van Ice-Watch zijn sportief maar deze niet. Naast de witte is er ook een zwart en goud versie. Ook deze is heel mooi en past ook overal bij. Eindeloos combineerbaar!

Deze 2 horloges kosten elk € 79,00.

Dan hebben we Ice-Elegant. Daarin bestaan ook 2 kleurtjes, wit en bruin. Elke kleur heeft 2 verschillende horloges. In de horloges met diamandjes zitten Swarovski diamanten en de andere hebben een gouden afwerking.

De Ice-Elegant met Swarovski diamanten kost € 139,00 en de andere horloges kosten elk € 119,00.

Dit waren de nieuwe Ice-watch horloges. Er zijn er nog een paar namelijk Ice-Style, maar door upload problemen kan ik ze hier niet tonen. Ik kan je wel de prijs meedelen. De Ice-Style horloges kosten elk € 139,00.

Voor meer info kan je naar Ice-Watch.com gaan.

Om af te sluiten nog dit liedje van Jennifer Lopez waar de Ice-Glam in voorkomt!

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren