fbpx

Bourjois Twist Up The Volume Mascara

Één mascara en twee functies, dat is de nieuwe mascara van Bourjois. Hij laat je wimpers lang en volumineus worden. Dat allemaal met 1 borsteltje. Beiden hebben ze een zwarte kleur.

Met deze mascara kan je lange en volle wimpers krijgen. Door beide soorten te gebruiken zijn je wimpers voller en langer dan ooit.
De mascara met het wit is de normale mascara. De mascara met het blauw is waterproof.
In een regenachtig land zoals België komt een waterproof mascara altijd van pas. Waterproof is natuurlijk meer dan alleen bestemd tegen regen. Ik ben met de mascara gaan zwemmen en douchen en ik was gelukkig geen panda! De test is dus geslaagd.

Dit is positie 1, de standaard positie. Breng de mascara op gelijkmatige wijze op de wimpers aan. Hij strijkt gemakkelijk uit over de gehele lengte. De wimpers zijn zichtbaar langer en gedekt.

Dit is positie 2, de positie die je volle wimpers geeft. Door aan de dop bovenaan te draaien, draait je borsteltje ook. Als je hem aanbrengt krijg je nog meer volume in je wimpers. Ik gebruik de 2 posities altijd samen.

Het is een mascara zonder klonters, een must! Momenteel ligt deze mascara in mijn favorieten bakje.

Voordelen

  • Lange wimpers
  • Volle wimpers
  • De blauwe is waterproof
  • Geen klonters

Nadelen

  • Hmmm, vindt jij er?

 

Je kan hem kopen als je een goede duo mascara zoekt.

Je laat hem beter staan als je geen zwarte mascara wilt.

Te koop bij parfumerieën en drogisterijen.

Prijs: € 15,99

 

 

Dit artikel heeft een inhoud met opgestuurde producten door een merk, Lees Disclaimer.

1 Reactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren