fbpx

Bourjois Gold is black

De najaarscollectie van Bourjois is terug heel leuk geworden. De zwarte, wonderlijke magie hangt boven ons .

Bourjois heeft gekozen de 1 seconde nagellakken weer te gebruiken. Super! Want deze zijn heel goed.

Dit is het kleurtje Monster Blood.

Diep zwart ‘monsterbloed’ doordrenkt met fijn, goud parelmoer, dat het mysterieuze karakter van deze kleur versterkt. Een donkere kleur met toch een kakigroene schijn.

Dit kleurtje heeft de naam Dangerous wish gekregen.

Een kleur waar niet mee gesport mag worden: gouden en holografische glittertjes van verschillende groottes in een zwarte basecoat. Voor je meest gevaarlijke wensen!

Oowwwh, dit kleurtje heet Ghost lovers!

Deze nagellak heeft een metallic poedereffect. Een transparante base coat met fijn goud parelmoer, voor een verrassende kleur met metallic reflecties, klaar om je nagels te laten ‘spoken’!

Deze top coat heet Enchanting potion.

Als onderlaag gebruik ik steeds het kleurtje Monster blood. Een wonderdrankje met als belangrijkste ingrediënt gouden lovertjes in een hoge concentratie, om er zeker van te zijn dat de magie werkt.

En de laatste top coat heet Vampire vanity.

Bladgoud op je nagels! Vampieren hebzucht in een flesje. Met bladgoudeffect, voor chique en kostbare nagels, angstvallig beschermd door een transparante base coat.

Het zijn weer allemaal leuke nagellakken geworden. De namen zijn allemaal in halloween stijl maar toch zijn ze geschikt voor de winter :-D. De kleine tekstjes die erbij staan komen van Bourjois.

De nagellakken zijn voor € 8,49 te koop bij parfumerieën en drogisterijen.

Dit artikel heeft een inhoud met opgestuurde producten door een merk, Lees Disclaimer.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren