fbpx

Bourjois Blush Exclusif

Een nieuwe blush die je wangen niet kleuren maar je wangen die de blush kleuren. Een blush die zich aanpast aan jouw pigment.

De blush ziet knal roze. Als je hem aanbrengt ziet hij er anders uit, niet zo super roze maar een natuurlijke kleur die bij je huid past. Hij bevat pH-gevoelige pigmenten die zorgen voor de persoonlijk kleur. De Blush Exclusief is samengesteld volgens de bereidingswijze van crème-poeder. Je brengt hem dus op dezelfde manier aan als de andere cream blushes.

Hij is misschien iets te rozig maar toch past hij iets aan wanneer je hem aanbrengt. Ik gebruik hem wel graag maar de andere cream blushes van Bourjois zijn toch meer mijn favoriet.

Voordelen

  • Past zich aan je eigen pigment aan
  • Gemakkelijk aan te brengen

Nadelen

  • Een tikkeltje te rozig
  • Hij is niet echt goedkoop

 

Je kan hem kopen als een gemakkelijke en roze blush zoekt.

Je laat hem beter staan als je een warmere kleur wilt.

Prijs: € 10,99

 

 

Dit artikel heeft een inhoud met opgestuurde producten door een merk, Lees Disclaimer.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren