fbpx

Woman Love Shoe Shopping

Bron

Dat kunnen we niet ontkennen. Als we ons slecht voelen, vrolijk zijn, een dagje met vriendinnen door brengen of nog snel even na het werk of school, tijd voor schoenen kopen kunnen we altijd vinden. Volgens onderzoek is ook gebleken dat shoppen stress verlichtend werkt bij vrouwen. Waarom? Omdat we het graag doen. En als we iets graag doen, dan worden we er rustig van. Vanaf nu heb jij dus een goed excuus om dat ene paar schoenen te gaan passen.

Shoe trends herfst 2013
Als de nieuwe collecties weer binnen zijn, dan hebben we natuurlijk een extra reden om te gaan shoe shoppen bij Zalando. Deze herfst zijn de blokhakken terug van weggeweest en kun jij eindelijk een mooi paar klassiekers scoren. De punt pumps zijn namelijk ook weer helemaal hot. Deze schoenen zijn tijdloos. Kies daarom voor een paar zwarte, witte of rode pumps, dan weet je zeker dat je over tien jaar nog steeds aan kunt!

Naast de pumps, zullen we deze herfst en winter ook veel enkellaarsjes zien. Deze staan leuk bij de vele rokjes en jurkjes die we dragen en ze maken ons extra vrouwelijk. Gelukkig zit er onder die schoenen een stevige blokhak, waardoor we goed ons evenwicht kunnen bewaren. Eerlijk is eerlijk, een blokhak loopt een stuk lekkerder dan een dunne naaldhak.

Ben jij ook zo gek op schoenen kopen ?

Bron 

Bron

Bron

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren