fbpx

Philosophy hope in a jar night!

Je huid hersteld zich het beste terwijl je slaapt. Jij mag dus lekker dromen en hope doet de rest. Ik testte de nieuwe nachtcrème ‘Hope in a jar night’ van Philosophy.

Hope in a jar night versterkt de textuur van de huid. De fijne lijntjes gaan ook zichtbaar verminderen en je huid krijgt een egalere kleur. Ik gebruik de nachtcrème nu een maand en het is m’n favoriet! De dagcrème ervan heb ik nooit uitgeprobeerd maar ik ben zo’n fan van deze dat ik hem zeker eens aanschaf.

De kleine dingetjes maken het af. Zoals deze spreuk binnen in het doosje.

De crème is iets dikker dan andere crèmes. Hierdoor voelt de huid zachter aan.
Na 1 maand testen merk ik duidelijk verschil. Mijn huid is echt egaler, ook heb ik minder last van onzuiverheden. Ik heb bij het gebruiken van de nachtcrème niets negatief ondervonden aan de crème. Zoals ik al zei, hij is m’n nieuwe favoriet!

Natuurlijk zit er veel water in. Water is het belangrijkste wat we nodig hebben. Het zorgt ervoor dat je huid goed gehydrateerd is. De andere ingrediënten zouden geen allergische reacties mogen veroorzaken en ze voeden ook de huid.

Voordelen

  • Hersteld de huid
  • Verminderd lijntjes
  • Hydrateerd goed
  • Je huid voelt zacht na gebruik

Nadelen

  • Ik vond er geen 😀

 

Je kan hem kopen als je een goede en voedende nachtcrème zoekt.

Je laat hem beter staan als je hem iets te duur vindt.

Je kan Hope in a jar night enkel kopen bij een Ici Paris XL winkel of de Ici Paris XL webshop.

Prijs: € 43

Dit artikel heeft een inhoud met opgestuurde producten door een merk, Lees Disclaimer.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren