fbpx

Katy Perry Killer Queen

Katy Perry heeft een nieuwe geur gelanceerd, Killer Queen. Is het echt een verslavende geur zoals ze vertellen of is hij net onaangenaam? Ik ging hem testen voor jullie.

Het is een mooie rode doos met kleine kroontjes op.

Op de achterkant staat ‘Own the Throne’ geschreven.

Een parfum voor echte Queens. De dop is in de vorm van een kroon en  op de dop van de flacon staat het wapenschild van Katy Perry.

De spray is gewoon klassiek. Dit is eigenlijk de gemakkelijkste spray omdat je hem dan ook voor je travallo kan gebruiken.

De flacon is echt prachtig! Een diamant, het past volledig bij de naam Killer Queen. Het ligt ook gemakkelijk in de hand.

Wat vertellen ze over de geur:

Gecreëerd door Laurent Le Guernec van IFF, is Killer Queen een verslavende geur die betovert, verzwelgt en smeekt om aandacht.
“De geur is geïnspireerd op rode fluweelbloemen: de diepe, bordeauxrode kleuren, de fluweelzachte textuur doet denken aan een koninklijke mantel,” aldus Laurent Le Guernec.

Topnoten

Wilde bes, Pruim en Bergamot

Hartnoten

Rode fluweelbloemen, Natuurlijke Arabische jasmijn en Rainbow Plumeria

Basisnoten

Kasjmier
, Natuurlijk patchoelihart en Vloeibare praline

Het is moeilijk een geur te omschrijven maar ik zou hem omschrijven als: fruiting maar toch niet te zoet. Een geur dat je niet snel beu wordt.

Ik ben favoriet van de geur, maar een geur is persoonlijk. Waarschijnlijk ben je er ook wel fan van!
Hij is vanaf heden te koop bij een parfumerie.

Prijs:

€ 17,50/15ml
€ 27,50/30ml
€ 37,50/50ml
€ 49,50/100ml

 

Dit artikel heeft een inhoud met opgestuurde producten door een merk, Lees Disclaimer.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren