fbpx

Event: TBY4

Het was weer zover The Big You IV! Een event waar alle nieuwe producten worden voorgesteld. In dit artikel zal ik jullie foto’s laten zien.

Het event was 2 weken geleden. De blogpost staat iets later dan verwacht online maar toch is hij er!

Dit zijn een paar foto’s van de nieuwe collectie van Swarovski.

Een echte water drinker en toch wil je een smaakje? My Water van Sodastream bevat geen suiker, kcal,… . En toch geeft het een heerlijke smaak aan je water. 1 flesje kan je ongeveer voor 20 liter gebruiken. Het is dus super gezond en helemaal nieuw!

 Dit is de nieuwe kerst collectie van L’Occitane. Het is een heerlijk frisse en zoete geur. Dit wordt een favoriet!

Natuurlijk is er ook aan de mannen gedacht met deze super producten.

Schoentjes van Camper!

Ook ProNails was van de partij met de leuke kleurtjes. We mochten ook onze eigen nailart maken.

Bij Sennheiser kon je de hoofdtelefoons testen én ze zijn super! Voor het eerst heeft Sennheiser zich ook gefocust op de gewone mens en niet op de dj’s. Je hoort een super bass en je hoor nog steeds licht wat er rond je gebeurt, gemakkelijk dus.

Een nieuw kleurtje Timberland. En binnenkort kan je ook je naam of iets anders in de schoen laten schrijven zoals je hierboven ziet.

Zalando! Waarschijnlijk hebben we er allemaal wel al eens iets gekocht op Zalando. Ze hebben hele mooie stukken hangen!

En als laatste ging ik bij Veritas breien. Ik had nooit gedacht dat ik het nog ging doen, laat staan graag doen. Maar wat is het leuk en ontspannend. Ik ben er begonnen aan mijn eigen beanie, volgende winter zal hij misschien klaar zijn ;-).

Het was weer heel leuk bij TBY te zijn.

Tot de volgende !

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren