fbpx

Event: Anne-Sophie Smartshopping in Waterloo

De nieuwe winkel van Anne-Sophie Smartshopping is open gegaan! The Spotlight was bij de opening, in dit artikel vind je alle foto’s.
Dit weekend opende Anne-Sophie Smartshopping een 5e winkel in Waterloo.
Het was één van de leukste openingen van winkels die ik heb gezien. We werden verwacht op een parking en van daaruit werden we naar de winkel gebracht. Het is een grote en mooie winkel. Je kan er gemakkelijk je keuze vinden. Naast avondkledij hebben ze ook casual kleding en samen met Kraainem en Waver verkopen ze in deze winkel nu ook make-up van SLA Paris. Je hoeft dus naar geen andere winkel meer te gaan want naast kledij is ook je make-up gekozen.

Maar zonder Anne-Sophie was dit natuurlijk allemaal niet waar geweest. Ik ontmoette haar in de winkel. Ze vertelde alles over hoe het begonnen was. In 2004 is ze gestart met haar 1e winkel omdat ze vondt dat de avondkledij nogal duur was en onbetaalbaar als je een paar verschillende cocktail jurken nodig had. Ze startte haar winkel met betaalbaar en mooie kledij. Al snel werd het een succes tot de 5e winkel vandaag.

Links op de foto zie je Anne-Sophie in haar gloed nieuwe conceptstore.

Er lagen lekkere snoepjes voor het grijpen.

Als je wou kon je ook je make-up laten doen in het thema van de avond ‘Extravagant’.

Ook de haren werden gedaan door professionele kappers.

Je kent het probleem wel, je moet naar een feestje maar je wilt niet te veel geld uitgeven aan een partydress. Bij Anne-Sophie Smartshopping kan je een jurk kopen die je natuurlijk betaald aan de volle prijs. Maar als je het maar 1 keer draagt kan je het terug brengen. Ze kuisen het dan en verkopen het terug in de winkel. Als het wordt verkocht krijg je 75% van je geld terug.

Handig en zo kan je voor elk feestje gemakkelijker een andere kleedje kopen!

 

Ik ga er zeker nog eens terug. Zeker de moeite waard om eens langs te gaan!

 

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren