fbpx

Bourjois Poudre de riz de java

De allereerste bestseller van Bourjois is terug. Poudre de riz de java is vernieuwd met de middelen van vandaag. Een doosje uit het einde van de 19e eeuw.

Bourjois viert haar 150ste verjaardag door het wereldbekende product terug te brengen. Door de ontwikkeling van de make-up werd de productie toen stil gelegd, maar ze is terug!

De verpakking van het poeder is authentiek. Het gemoderniseerde doosje van toen, een doosje om te sparen.

De poeder heeft een frisse geur en voelt ook licht aan als je hem aanbrengt.

Het poeder heeft licht roze kleur met een lichte glinstering. De kleur is geschikt voor ieder huidskleur. Normaal ben ik geen fan van een product voor elk huidskleur, alleen deze is anders. Als je hem aanbrengt is hij zo licht en fixerend dan je de kleur niet ziet ook de blinkers vallen niet op. Wanneer je een donkerdere huidskleur hebt zal hij waarschijnlijk toch iets te licht zijn voor je, maar je kan het proberen ;-).

De poeder bevat mica dat is een mineraal siliconenpoeder, een onderdeel dat veel bij duurdere merken wordt gebruikt. Het maakt de poeder licht en toch dekkend. Er zit ook redelijk veel titanium dioxide in dat betekend dat het een huidvriendelijk product is en je huid een beetje tegen de zon beschermt. Als je een allergie hebt tegen siliconen zou je hem misschien beter weglaten.

Voordelen

  • Hij dekt goed
  • Een lekkere geur
  • Huidvriendelijk
  • Een prachtig authentiek doosje

Nadelen

  • Bevat siliconen

 

Je kan hem kopen als je een lichte en dekkende poeder wilt.

Je laat hem beter staan als allergisch bent aan siliconen.

Prijs: € 12,99

Dit artikel heeft een inhoud met opgestuurde producten door een merk, Lees Disclaimer.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren