fbpx

Bourjois 150 jaar ‘Old versus New wedstrijd’

Bourjois bestaat dit jaar 150 jaar en dat vieren we natuurlijk met allerlei acties. Vandaag een nieuwe winactie! Wil jij kans maken op een make-up pakket van Bourjois t.w.v. € 100? Lees dan snel verder!

Dankzij de innoverende formule en een textuur die aanvoelt als een tweede huid maakt de Happy Light Foundation heel wat vrouwen gelukkig. Oplichtend en perfect egaal bij welk licht dan ook. Dankzij de lichtdoorlatende pigmenten corrigeert en verbergt de foundation oneffenheden zonder afbreuk te doen aan het stralen van de huid. De pigmenten laten licht door, om het vervolgens te weerkaatsen, waardoor de huid een stralende teint krijgt.
Meer informatie over de wedstrijd vind je op de Facebook pagina van Bourjois.
1 Reactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren