fbpx

UGG Summer Sensation in Knokke

Op het strand in Knokke kan je gaan genieten op het strand met UGG. Tot en met 18 augustus kan je er de exclusieve knokke collectie gaan bewonderen.

Omdat UGG 35 jaar bestaat kan je op het strand van Knokke hun verjaardag komen vieren. Ze stellen er ook de exclusieve Knokke collectie voor.

UGG koos Knokke omdat het merk nog steeds staat voor luxurious comfort, geen enkele badplaats kan dat gevoel beter weergeven.

Op het strand is er voor iedereen iets te doen, terwijl jij geniet van je lekker drankje en het zonnetje kunnen de kleinsten hun uitleven door een eigen UGG te ontwerpen.

Als je de exclusieve Knokke collectie wilt kopen kunnen ze je met een UGG golfkarretje brengen naar de winkel, zodra je de perfecte schoentjes gekozen hebt komen ze je terug ophalen om naar het strand te gaan. Op het strand kan je je UGG laten personaliseren met je eigen initialen.

Je kan maximum drie letter laten plaatsen. De steentjes zijn van Swarovski en je kan ze gratis er laten bijzetten bij aankoop van je nieuwe UGG.

Je eigen exclusieve schoentjes dus!

UGG Sensation beach is te vinden op de Zeedijk 700, 8300 Knokke.
Van 26 Juli ’13 t.e.m. 18 augustus kan je langsgaan!

Het programma met de dagen waarop je je UGG kan laten personaliseren is te vinden op de UGG Australia website.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren