fbpx

Van de zon naar vallende bladeren

We kunnen nog maar liefst één maandje officieel van de zon genieten, september staat erom bekend om te slaan van zonnig weer naar somber weer. De herfst komt er dan alweer bijna aan. Wat je dan kunt verwachten is, naast de wisselende temperaturen en regenbuien, ook voordelige dingen, zoals: nieuwe modetrends, nieuwe beautyproducten en nieuwe kleuren!

Fall fashion

Tijd voor een trend analyse dus. Op fashion gebied staat de herfst van 2013 in het teken van glamour, prints, donkere kleuren (vooral groen en paars) maar ook wit! Op www.mona-mode.be zie je de nieuwe herfstcollectie ook al voorbij komen. Het valt dan ook weer op dat de kleuren ook in deze herfstcollectie al wat donkerder zijn dan de kleuren die we op dit moment gewend zijn. Wel zien we nog veel prints die we weer eindeloos kunnen combineren en naast de donkere kleuren zie je onverwacht ook witte kledij voorbij komen, welke een vooraanstaand plekje als ‘trendkleur’ inneemt deze herfst.

Autumn beauty

Op beauty gebied zien we veel nieuwe kleuren en meer glitters en glam, dit zie je onder andere al terug in de nieuwe collectie van Carice. De favoriete kleur van deze zomer: pauwblauw gaat over in de favoriete kleur van aankomende winter: donkerblauw, en dit geldt ook voor de andere kleuren. Probeer je zomerse glow nog even te behouden want deze herfst is een stralende huid een trend. Doe wat vaseline op het midden van je neus en op je jukbeenderen, als het niet ‘breekt’ geeft dit je een hele mooie gloed, zonder dat je make-up hoeft te gebruiken. Je kunt natuurlijk ook een highlighter gebruiken. Deze zomer was de puntige nagel hot maar naarmate de winter dichterbij komt zullen we terug gaan naar ronde nagels. Rode lippen zullen we ook veel zien komend najaar, dit zie je ook weer terug in de Catrice collectie. Bereid je goed voor op de herfst look want voor je het weet, is het weer winter…

1 Reactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren