fbpx

Nationale feestdag met O.P.I.

Wij vieren de nationale feestdag dan wel niet zo zoals onze noorderburen, maar O.P.I. heeft er toch een leuke nailart voor gemaakt.

Op 21 juli krijgen we een nieuwe koning. Daarom is die dag nog specialer dan anders.
Een goede reden om een Belgische nailart te maken. Hierboven zie je in foto’s uitgelegd hoe het moet en onderaan kan je het in stappen lezen.

Stap 1:

Breng de OPI Natural Nail Base Coat aan op propere, verzorgde nagels.

Lak alle nagels, behalve de pinken, met 2 dunne laagjes ‘My Vampire is Buff’ uit de Euro Centrale Collection by OPI. Deze zorgt voor een stijlvolle en elegante basis van de nail art.

Lak de pinkjes met de Liquid Sand nagellak Honey Rider (NLM53) van de Bond Girls Collection by OPI voor een feestelijke gouden toets.

Stap 2&3:

Voor de halve maantjes op de drie middelste nagels, gebruiken we de volgende kleuren:

Zwart: Lady In Black (NLT02)
Geel: Need Sunglasses (NLB46)
Rood: Color So Hot It Berns (NLZ13)

De halve maantjes kan je gewoon met het borsteltje van de nagellak aanbrengen.

Stap 4 & 5:

Breng op een dotting tool een kleine hoeveelheid nagellak aan door met het puntje even het penseel aan te raken.

Teken met de dottingpen fijne puntjes in een rijtje schuin op de nagel van de duim. Herhaal dit voor de drie kleuren van onze Belgische vlag zoals afgebeeld op de foto.

Stap 6:

Laat even drogen en breng dan op alle nagels, behalve op de pinkjes, een top coat aan. Tip: Gebruik de OPI RapiDry Top Coat. Deze droogt erg snel en zorgt voor een prachtige hoogglans. Werk af met enkele druppeltjes OPI DripDry

 

Als je de nailart hebt gemaakt, laat ze dan zien op Twitter of Facebook met @thespotlightbe en @OPIbelux .

 

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren