fbpx

Kérastase Laque Couture

Zonder haarlak ben je niet veel als je een kapsel wilt hebben die de hele dag blijft liggen. Ik liet je al kennismaken met de nieuwe Kérastase producten. Nu gaan we de Laque Couture uitproberen.

Een haarlak mag niet te veel plakken, maar toch moet je haar goed blijven zitten. Met deze haarlak krijg je geen plakkerig gevoel maar het blijft echt goed zitten.

Wat zegt Kérastase hierover:

Deze Laque Couture met ongeëvenaarde zintuiglijkheid prikkelt de vezels
als geen ander.
Een traditioneel gebaar waar vrouwen dol op zijn, krijgt een nieuwe dimensie dankzij een innoverende formule en een onvergelijkbare microverstuiving waardoor een nevel wordt verspreid die het haar fixeert zonder het te laten verstijven.

Deze lak beschermt het haar ook tegen vocht zonder het ondoorlatend te maken. Voor levendig, beweeglijk en stralend haar.

Ik gebruik hem wel graag als mijn haar echt goed moet zitten. Hij is redelijk sterk en als je je haar kamt is hij er niet meteen uit.
Het voordeel is wel dat je echt niet ziet dat je haarlak op hebt.

Ik ben er wel tevreden over; maar omdat ik het niet zo heb voor sterke haarlakken zou ik hem niet meteen opnieuw kopen.

Te koop bij de Kérastase kapper voor € 24,00/300ml.

Dit artikel heeft een inhoud met opgestuurde producten door een merk, Lees Disclaimer.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren