fbpx

UGG summer sensation – Knokke

Vanaf 26 Juli ’13 komt UGG naar Knokke. Een zomerevenement ter gelegenheid van hun 35e verjaardag. Ze stellen er ook hun exclusieve UGG Knokke Collectie voor!

Van 26 Juli t.e.m. 18 augustus zal UGG op het strand van Knokke staan met hun Summer Sensation beach. Het zal gelegen zijn ter hoogte van Siësta beach (Swolfstraat). UGG wil iedereen laten kennismaken met de geschiedenis van UGG, het is namelijk een boeiend verhaal. Summer Sensation wordt in Knokke gehouden omdat Knokke de UGG stad is van België. Er zal vanalles te doen zijn. Zo kan je de exclusieve Knokke collectie kopen. Die bestaat uit een slipper met schapenvacht voor vrouwen en de leren slipper voor mannen, maar natuurlijk ook de classic mini’s in 3 verschillende kleuren. Tot slot is er ook nog de UGG Celebration Boot, hij wordt ook persoonlijk gepersonaliseerd met jouw intialen in Swarovski kristallen. Uniek want de Celebration Boot is nergens anders in de wereld verkrijgbaar.

UGG Celebration Boot (€ 159,95)

Het programma is te raadplegen vanaf midden juli op www.uggaustralia.be.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren