fbpx

Park Avenue Zomer ’13

Vandaag toon ik jullie 3 producten van de zomer collectie van Park Avenue. Een merk die ik eigenlijk nog niet kende tot dat het in mijn brievenbus zat. Een leuk budgetmerk. Lees snel verder om te zien hoe de producten zijn.

Dit is het kleurtje Mint Green (nr. 46). Een leuk kleurtje voor in de zomer. Ik heb hem 2 dagen kunnen aanhouden met top en base coat, daarna begon hij rap te chippen.

Het is een heel fijn kwastje die niet zo heel goed lakt zoals een breder kwastje. Na 2 laagjes krijg je al een mooie dekking.
Voor mij een perfect nagellakje als je niet veel wil uitgeven.

Prijs: € 3,90.

Een fris kleurtje lipgloss! Ideaal voor deze zomer. Dit is het kleurtje Grapefruit Pink.


Hij blijft ongeveer 2u zitten, dat is normaal voor een lipgloss.
Dit is alvast mijn favoriet geworden.

Te koop voor € 3,20.

De moisturizing lipstick, hij verzorgt je lippen en laat ze ook zacht aanvoelen. Dit is de kleur 09, de lipstick ziet er iets donkerder uit dan als je hem op je lippen aanbrengt. Hij zou perfect dienen als nude lipstick.

Ook een blijvertje voor mij.

Prijs: € 3,90.

Park Avenue is exclusief te koop bij Di.

Dit artikel heeft een inhoud met opgestuurde producten door een merk, Lees Disclaimer.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren