fbpx

Antwerpen modeacademie show 2013

Gisteren was het weer zover, de studenten van de Antwerpse modeacademie stelde hun creaties voor.
Ik ging backstage een kijkje nemen hoe het er aan toe gaat op zo’n modeshow.
Ook toon ik jullie foto’s van de modeshow.

Gisterenavond was ik backstage bij de Antwerpse modeacademie show een kijkje gaan nemen. Ik mocht bij L’Oréal een kijkje gaan nemen.

Zoals je ziet is het altijd redelijk simpel ingericht bij de backstage maar toch mooi. Gewoon een tafel, een spiegel en een de spullen voor je haar. Ik kreeg ook even de kans om mijn haar te laten doen door een L’Oréal kapper. Het was de eerste keer dat ik voor The Spotlight naar een modeshow ging en het was heel interessant.

De basis kapsels tijdens een modeshow zijn nog altijd een lage staart zonder dat je een rekker ziet. Om het haar zo mooi plat te krijgen wordt ook veel haarlak gebruikt. Op de  foto hierboven wordt een model haar haar klaargemaakt.

Elke ontwerper heeft een eigen rek waar dan alle outfits aanhangen voor elk model. De kleren worden aangetrokken net voordat ze de catwalk opgaan.

De zaal als er nog niemand zit. De locatie was perfect, aan de Rijnkaai en een mooie zaal. 10 minuten later zat het er overvol.

Marketa Martiskova – 3e Bachlor (Peru, KEEP IN BALANCE)

Ik heb een paar foto’s uitgekozen omdat niet alles hier kan staan, de rest van de foto’s kan je bekijken op onze Facebook pagina.

Misora Nakamori – 3e Bachlor (Amerika, KEEN AT EASE)

Elena Pugach – 3e Bachlor (Spanje, TALES FROM OTHERLAND)

Raffaela Graspointer – 3e Bachlor (Benin, RAZZLE DAZZLE PANDA PUZZLE)

Lise Eerens – 4e Master (RHINESTONE COWBOY)

Felix Boehm – 4e Master (WHIP) 

Alice Dupraz-Toulouse – 4e Master (HI,KIFAK, CA VA?)

Er zitten hele mooie stukken tussen. Volgens mij zullen we van sommige ontwerpers nog mooie dingen te zien krijgen. Er werden ook prijzen uitgedeeld aan ontwerpers en de grote winnaar is Mattia Vanseveren met de collectie Play Time uit 4e Master.

Wat vinden jullie van de collecties?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren